2016-03-03 11:55:07• hírek • Kocsis Zoltán

Gólzáporos VSK-siker Segesváron

Gólzáporos győzelmet aratott a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabda-csapata kedd délután Segesváron, a másodosztályú bajnokság B csoportjának 16. fordulójában. A szatmáriak két meccsre való gólt dobtak és 41-30 arányban nyertek az erdélyi szászok egykori fellegvárában.

Nicolae Istrate együttese ezzel folytatja remeklését a nyugati csoportban, hisz a segesvári volt a gárda 13. győzelme az idei szezonban. Újabb sikerével a VSK őrzi második helyét a bajnoki tabellán a Fogaras mögött, de a Kolozsvári Universitatea előtt.

Segesváron nem lehetett kérdés a győztes kiléte, már csak azért sem, mert a hazaiak eddig az összes meccsüket elbukták a 2015-2016-os idényben (szatmári kosárlabda-valóság!). A VSK már az első félidőben dűlőre vitte a dolgokat, hisz 22-15-ös előnnyel vonult az öltözőbe.

Már ez is mutatta, egyik csapat sem a védekezésre fekteti a hangsúlyt - így nem csoda, hogy 41-30 lett a vége. A szatmáriak közül elsősorban Muresan és Morar jeleskedett a gólszerzésben, ők 7-7 alkalommal találtak az ellenfél kapujába.

A következő fordulóban, május 13-án a VSK a Temesvári Politechnika második számú csapatát fogadja - a mindössze egy győzelmével utolsó előtti bánságiak ellen ismét garantáltnak tűnik a szatmári gólzápor.

Segesvár - Szatmárnémeti Városi Sportklub 30-41
A VSK gólszerzői:
Muresan, Morar 7-7, (7), Rogoz 5, Ungar 4, Mateș 3, Petruș 3, Olah 3, Alisie 3, Varga 2, Olar 2, Baros 1

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: